میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان خوسف

میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوسف

میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان خوسف

میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوسف

مشخصات بلاگ
میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان خوسف

پایگاه خبری و اطلاع رسانی
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
شهرستان خوسف

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات

فهرست مشکلات گردشگری خوسف بررسی شد

دوشنبه, ۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۸:۲۰ ق.ظ


در جلسه ای با حضور فرماندار خوسف، مهم ترین مشکلات گردشگری شهرستان خوسف و راهکارهای رفع آن بررسی شد. 

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوسف، مسئول نمایندگی شهرستان در کارگروه توسعه گردشگری شهرستان نبود شرکت یا آژانس گردشگری، نداشتن نقشه و تابلوی راهنمای گردشگری ، کمبود سرویس بهداشتی و مکان اقامتی در روستای هدف گردشگری آرک، ساخت و ساز در بافت های تاریخی، نبود بازارچه صنایع دستی و پراکندگی مزارع گل نرگس را از مهمترین مشکلات این حوزه برشمرد.

 علی صالحی در این جلسه که با محوریت ایجاد زیر ساخت های منطقه گردشگری «دق اکبرآباد» برگزار شد، گفت: این شهرستان به دیار گل های نرگس معروف است اما پراکندگی مزارع گل نرگس در شهرستان باعث شده در بازدید ها و حضور گردشگران و توریست ها  این محصول ویژه،کامل معرفی نشود.

وی بر این اساس پیشنهاد داد: یک مزرعه گل نرگس در حاشیه جاده ترانزیتی ایجاد وکاشت گل در بلوار ورودی شهر، میادین و اداره های شهر و ... انجام شود. وی برای معرفی بهتر روستاهای شاخص و هدف گردشگری در سطح منطقه ای و ملی پیشنهاد داد با توجه به ظرفیت ها و زیر ساخت، روستاها یک برند خاصی بگیرند.    

مدیر آژانس آسیا پرواز بیرجند و سرمایه گذار خصوصی نیز در این نشست به جاذبه های گردشگری و طبیعی بکر شهرستان خوسف اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در حوزه گردشگری دیر بازده است برای ایجاد زیر ساخت های گردشگری در دق اکبرآباد باید دیدگاه توسعه ای و بلند مدت وجود داشته باشد و امکانات خوبی فراهم شود. «احمد کاشانی « با اعلام اینکه با حضور هر شش گردشگر خارجی یک اشتغال ایجاد می شود برای راه اندازی آژانس گردشگری در خوسف و سایت گردشگری دق اکبرآباد اعلام آمادگی کرد. «شفیعی» فرماندار خوسف از تخصیص اعتبار ویژه به دهیاری روستاهای خور و اکبرآباد در آینده نزدیک خبر داد و از  بخشداران خواست تا از اعتبارات دهیاری روستاهای خور و اکبرآباد برای تهیه و نصب تابلوهای گردشگری مقداری درنظر بگیرند و شهرداری هم برای واگذاری زمین بازارچه صنایع دستی به میراث فرهنگی و سنگ فرش کوچه منتهی به خانه بوم گردی در روستای خور تلاش کند. وی تاکید کرد: اداره های میراث فرهنگی و عشایری با همکاری و مسئولیت محیط زیست، وب سایت گردشگری و زیست محیطی شهرستان را راه اندازی کنند. مسئول اداره امور عشایری خوسف هم با اشاره به ظرفیت های حوزه عشایری شهرستان گفت: منطقه عشایری «چاه گنبد پایین « منطقه ای بکر برای ستاره شناسی است که در حوزه گردشگری باید معرفی شود . «هادی نوری آهنگر»، افزود: منطقه عشایری «مهرخش» ، « دق کجوند»، «جنگل نخاب» و محله های عشایری مزار بلنجیر با امکانات و زیر ساخت های اولیه آب ، بادبند شتر ، توربین بادی ، برق خورشیدی و... آمادگی جذب گردشگر ، توریست و برگزاری مسابقات شتر سواری ، اتومبیلرانی و موتور سواری را دارد. سرپرست اداره محیط زیست خوسف نیز  معرفی برخی جاذبه های طبیعی و زیست محیطی شهرستان و منطقه حفاظت شده آرک و گرنگ  را در جذب  گردشگران و توریست های داخلی و خارجی موثر خواند. « مسعود مستقیم » با اعلام اینکه بعضی جاذبه های طبیعی و گردشگری از جمله گل نرگس ، نمکزار ها و ... فصلی است ، راه اندازی وب سایت گردشگری و گروههای تلگرامی با همکاری خبرنگاران و استفاده از همه ظرفیت های شهرستان را خواستار شد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی